dinsdag 6 december 2016

Bedrijfsfeest Enschede

Elke dag serieus zijn op het werk, elke maandag zo'n saaie weekvergadering en standaard vrijdagmiddag een borrel. Wilt u dit patroon eens doorbreken, geef dan een spetterend bedrijfsfeest bij De Postwagen in Groningen! Dit bedrijfsuitje bestaat volledig uit motorische activiteiten.

Het zijn spectaculaire maar ook leerzame activiteiten, zoals een slipcursus met skidcar. Dit is uniek in de Benelux! Ook kunt u rijden in een Carver, Hummer of Porsche 911. Of wat dacht u van driften met een quad en offroad rijden met 4x4 auto?

Het bedrijfsuitje voor de echte avonturier! Als u een geslaagde, gezellige en unieke personeelsdag of -feest wilt, neemt u dan snel contact op met Match-Events. Na goed overleg met u nemen wij al uw zorgen voor de organisatie uit handen en houden wij de kosten laag.

Laat u verrassen door Match-Events en wij garanderen u, dat u en uw collega's kunnen genieten van een fantastisch personeelsevenement. Kelo, zoals ik al schreef, vind ik dat veel mensen op dit forum aannames doen. Maar jij doet dat zelf ook. Je vult in wat de ander van jouw reactie zal vinden en daaruit maak je op dat je niet kan weigeren.

Bedrijfsfeest Enschede


Voor grote groepen zijn onze ILoveHolland spelshow en ‘De jongens tegen de meisjes' een perfecte invulling als een middag- of avondprogramma. De show wordt gespeeld vanaf een groot podium en de tribunes zorgen ervoor dat iedereen goed zicht heeft.

De showmaster zorgt voor de interactie tussen het publiek en de spelende teams waardoor het een geweldige avond wordt. Die €120 is misschien niet voldoende als u gewend bent grote knalfeesten te geven.

In dat geval is er een mogelijkheid een hoger bedrag van elke werknemer in te houden (de werkgeversbijdrage verhoogt evenredig). Deze verhoging kan in de vrije ruimte vervolgens belastingvrij weer worden vergoed aan de werkgever, zodat de werknemer per saldo dus nog steeds € 5,- betaalt.

Bedrijfsfeest Organiseren? Bedrijfsfeesten organiseren dat tot de verbeelding spreken, dat is wat we nastreven bij Viking Entertainment. Het team van Viking beschikt over een creatief inlevingsvermogen en organisatietalent om uw bedrijfsfeest van top-entertainment te voorzien.

Bij ons kunt u kiezen uit een groot scala aan entertainment zoals coverbands, DJ's, Solisten, duo's, trio's, bekende zangers, BN'ers, Nederlandstalige zangers of zangeressen voor al uw bedrijfsfeestjes. Nieuwe trends worden gezet en ‘hypes' worden op de voet gevolgd door het team van Viking.

Indien wij het entertainment voor uw bedrijfsfeestjeorganiseren worden de wensen en doelstellingen duidelijk vooraf met u besproken. Het team van Viking wil graag samen met u het perfecte bedrijfsfeest voor u en samen met u organiseren. Informeer vrijblijvend naar meer informatie over entertainment voor bedrijfsfeesten.

bedrijfsuitje bij showtown


Neem gerust contact met ons op! Restaurant de Zwarte Zwaan staat garant voor gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Zodra je binnenstapt wordt je meegenomen in een andere wereld. Begin het bedrijfsuitje goed met een shotje rum in de speciale rum bar.

Of start met een uitgebreide rumproeverij met een fijne bittergarnituur. Schuif dan aan tafel en geniet van een heerlijk menu. Eet drink en wees vrolijk! Enkhuizen Events is sterk in maatwerk. Dat betekent dat we graag uw persoonlijke wensen vernemen bij de invulling van uw arrangement!

Bekijk voor onze originele uitjes in Enkhuizen onze dagarrangementen, avondarrangementen en losse spelprogramma's. Tevens biedt Enkhuizen Events interessante en ludieke workshops, knallende themafeesten, heerlijke vaartochten, en diverse rondleidingen voor uw bedrijfsuitje in Enkhuizen.

Maak pas een planning als de activiteit of feestlocatie geregeld is Het komt voor dat de organisatoren van een bedrijfsuitje eerst een planning publiceert waarna deelnemers zich pas op kunnen geven. Dit maakt het een stuk moeilijker, als je bijvoorbeeld een boot gaat huren om te gaan zeevissen en je krijgt daarna maar drie aanmeldingen dan sta je voor een dilemma. Probeer dit te voorkomen op bedrijfsfeesten.

Tijdens dit bedrijfsuitje verhogen we niet alleen de rijvaardigheden van de deelnemers maar ook hun culinaire kookkunsten. Dit uitje combineert een stoere activiteit zoals terreinrijden met koken in een robuuste keuken. De kookworkshop bestaat uit een Scandinavische kookworkshop.

Tijdens deze workshop wordt er gekookt met een Bogrács die hangt aan een driepoot boven open vuur. Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega's dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op.

Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje. Down Under organiseert sinds 2010 bedrijfsuitjes voor groepen van 6 tot 350 personen. Overigens is het mogelijk om de hele locatie af te huren waardoor de locatie beschikbaar is voor groepen grote dan 350 personen.

Op onze schitterende locatie aan de Laagravense Plas in Nieuwegein bieden wij verschillende activiteiten aan. De activiteiten bevorderen samenwerking doordat een gezamenlijk doel behaald moet worden. Leer collega's op een andere manier kennen. Verbondenheid en samenwerking staan bij ons voorop.

Binnen no- time zijn de zalen van 2B-Home Party Centre Zoetermeer aangekleed in de sfeer van uw themafeest: black en white”, back to the sixties”, romantische Spaanse avonden”, Italiaanse sferen”. Hierbij verzorgen wij uiteraard voor thema gerelateerde muziek, personeel in de juiste kleding (croupiers of disco girls) en kunnen wij ook diverse maffe typetjes verzorgen die als verrassing u gasten vermaken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Discolicious” die u gasten een nooit meer te vergeten dansworkshop geeft? Of een oude franse clochard (zwerver) die pardoes tussen de gasten in op de grond ligt te slapen, of Henriette Handig; de nieuwste, ietwat onhandige, medewerkster van 2B-Home?.

Landgoed de Biestheuvel biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd en gezellig bedrijfsuitje! We verzorgen verschillende outdooractiviteiten zoals paintballen, boogschieten, vlot bouwen en klompengolf maar ook Solex rijden, een DAF-tocht of zelfs Quadrijden en het uitdagende Powerturn rijden!

Mocht u het wat rustiger aan willen doen, er worden ook workshops gegeven zoals bijvoorbeeld Salsa dansen, drummen of The Cooking Adventure”. Landgoed de Biestheuvel heeft vier feestzalen tot haar beschikking waar uw personeelsfeest op een fantastische manier gevierd kan worden, zonder zaalhuur!

De ruimtes zijn verschillend van afmeting en hebben elk hun eigen karakteristieke sfeer. U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden. De zalen kunnen uiteraard ook ingericht worden naar eigen wens.

Ook is het mogelijk verschillende vormen van entertainment in te huren, bijvoorbeeld in de vorm van een DJ. WijnSpijs heeft al jarenlang ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, evenementen en personeelsfeesten.

Maar ook voor kleinere groepen zoals voor teams in een organisatie of een vriendengroep hebben wij leuke ideeën en oplossingen op maat. En doordat iedereen lekker eten en drinken wel kan waarderen, is een bedrijfsuitje met een culinaire draai bij voorbaat al geslaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten