woensdag 21 augustus 2019

Greenscreen Fotografie. Dit Moet Je Weten

Een greenscreen photobooth: een goede aanvulling voor je bedrijfsfeest! Een greenscreen photobooth: nogmaals, zeer waarschijnlijk heb je wel een keer iets over gezien of op tv gezien, doch wat is het eigenlijk precies? De meeste mensen kennen het woord wel en hebben er videos van voorbij zien komen maar weten niet precies hoe het werkt. Niet alleen wat het is maar hoe gaat het ook in zijn werk? En wat voor leuke dingen kun je er mee doen? Als je weet wat voor effecten je ermee kan bereiken wil je dan ook een greenscreen huren voor je trouwfeest? Hier vind je veel info

greenscreen photobooth

De vraag is nog steeds, wat is nu precies een greenscreen? Verderop een wat meer heldere uitleg.

Een greenscreen is een groen scherm wat je als decor voor de achtergrond gebruikt voor foto opnames maar ook video shoots. Een groen scherm. Nog beter uitgelegd gaat het om een groene achtergrond waar foto en video shoots mee worden gemaakt. Hoofdzakelijk gebruikt voor chroma-key toepassingen. Nog een moeilijk woord overigens. Eenvoudig uitgelegd komt het er op neer dat als iemand voor de green screen staat en wordt gefilmd of gefotografeerd, dan kan met het later in de computer met gespecialiseerde software de achtergrond zo manipuleren door de groene kleur er uit te filteren.

Wil je weten hoe greenscreen fotografie werkt ?

Greenscreen fotografie duidelijk uitgelegd! De kleur groen is zeer zeker niet zomaar voor gekozen. Klinkt wellicht vreemd en het zal je misschien verbazen maar de groene kleur komt bijna niet voor in ons uiterlijk. Wanneer men dan met de speciale software het groen er uit filtert blijft degene die gefotografeerd of gefilmd worden netjes intact. Op die manier kun je de groene achtergrond transparant maken en een andere achtergrond op die plek zetten. Herkenbaar toch.

Maar wie verhuurt greenscreens?

Een greenscreen huren is dan ook een heel origineel en ludiek idee voor een bedrijfsuitje. Of maak gebruik van greenscreen fotografie als promotiemiddel voor je merk op bijvoorbeeld een evenement. Wie een greenscreen op zijn feestje heeft staan zal zeker de aandacht trekken! Bedenk zelf maar wat voor achtergrond je kan plaatsen. Wat dacht je van de aarde op de achtergrond of een of ander monster of, genoeg ideetjes die vast en zeker bij je op zullen komen. Voel je de inspiratie al naar boven komen? Of laat een decor voor de achtergrond op maat maken, zodat deze past bij je bedrijfsmerk of gelegenheid. Zorg er wel voor dat je de juiste maten en specificaties van de Jongensvandephotobooth.nl van tevoren even opvraagt.

Jongensvandephotobooth.nl

De Jongens van de Photobooth zijn op het gebied van greenscreen fotografie en greenscreen photobooth verhuur al een tijdje actief. Je kunt er terecht voor het complete pakket ingeval je een greenscreen shoot op locatie wil realiseren. Weet natuurlijk ook dat een greenscreen photobooth huren op je feest of evenement wel een in het oog springende attractie is! Als je bij Jongens van de Photobooth een greenscreen photobooth wil huren zijn de volgende onderdelen inbegrepen: • Greenscreen mobiele fotostudio • Voor greenscreen fotografie is een professionele fotograaf nodig zodat je het beste resultaat krijgt. Uiteraard krijg je die er bij • Onbeperkt aantal fotoprints • Je persoonlijke gratis online fotogalerij en digitale downloads • De fotoshots worden afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je grafisch design • Voor de gasten zijn er 2 gratis designs van waaruit je kunt kiezen • Evenementen specialisten • Veel creatieve input in het greenscreen design en fotoshots. We gaan dan ook voor de beste plaatjes. Wie meer wil weten over greenscreen photobooth fotografie of wil huren moet even bellen naar 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten