dinsdag 6 augustus 2019

Photobooth huren voor een bruiloft

Organiseer je een feestje, huwelijksfeest of event, dan ga je dat tevens vastleggen met je gasten op een hele leuke wijze. Of het nou om een huwelijksfeest gaat of een groot evenement, een foto hokje huren is super verrassend. Een ludiek evenement of een fraaie prachtige bruiloft vedient het om verrassend met zijn allen op de foto te gaan. Die sfeer wil je op de foto terug zien. Meerdere type designs van foto hokjes en zuilen zijn te huur. Hierdoor is het mogelijk om op ieder feestje of evenement bereikbaar te zijn. Ruimte is geen obstakel aangezien de foto hokjes in delen worden gebracht. Natuurlijk ook met de lift kan het foto hokje vervoerd worden.

foto hokje huren

Je vraagt je vast en zeker af wat je nu precies krijgt bij een foto hokje huren? .Je wil zeer zeker een aantal leuke spulletjes erbij hebben zodat je op een ludieke manier van jezelf een foto kan gaan maken. De photobooth verhuurder zorgt ervoor dat je de goede attributen bij het feestje krijgt. Wat natuurlijk ludiek is, is dat je ongelimiteerd foto's kunt uitprinten en je hebt er ook nog een gratis design bij. Alle fotoshots die gemaakt zijn zijn tevens als digitale download te krijgen. De kosten die je betaald voor de huur is voor de aanwezigheid van 4 uur.

Let op dat je de perfecte fotobooth gaat huren voor je bedrijfsfeest. Neem het van tevoren even met de verhuurder door. Je kunt eventueel aan een fotozuil denken. Omdat dat goedkoper is dan een photo booth. Een fotozuil kun je ook door de geringe afmetingen op ieder gewenste plek laten zetten, al moet er wel in 5 meter een stroompunt aanwezig zijn. Je ontvangt een hippe fotopaal die goed past in de ambiance van je bedrijfsfeest.

Wil je echt een unieke photobooth huren?

Dan moet je zeker eens denken aan een greenscreen photobooth huren. Zet je zakenrelaties of collega’s neer in een originele ruimte of met een unieke decor voor de achtergrond welke je zelf kunt kiezen.

De werking van greenscreen fotografie

Greenscreen fotografie bestaat uit een groene achtergrond. Doordat de groene background kan worden verwisselt voor welke background dan ook kun je je klanten bijv. op het strand plaatsen of denk aan een filmset.

Wil je een bekende filmset toepassen als decor voor de achtergrond dan is dat geen probleem. Ook kan er een decor voor de achtergrond ontworpen worden naar aanleiding van een idee van de klant. Iedere foto wordt uiteraard uitgeprint van elk model
.
De photobooth is gemaakt van hout en kan tegen een stootje. De fraaie afwerking is aan te passen aan een persoonlijk thema. Echter hebben we hier extra tijd voor nodig om te verwerkelijken dus geef dit tijdig aan. Er is veel routine en expertise nodig om te weten wat er bij komt kijken om een verjaardag goed te kunnen helpen.

Mogelijkheden als een videogastenboek of een babbelbox zijn wanneer gewenst ook mogelijk. We helpen je waar het nodig is. We vinden het een sport om met je mee te denken over de invulling van je evenement of feest. Tenslotte wil je dat je gasten jaren na data nog praten over dat feestje wat jij toen had geregeld.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten